One Minto Community Centre

“Minto Community Hall is a wonderful community hall that is air conditioned and seats a maximum of 120 people. The hall has a lovely family atmosphere with a spacious veranda, and a recreational park located next door.”

Within the Landcom master-planned community, this new Community Centre is now a focal point of the local area.

The new centre comprises of meeting rooms, office, kitchenette, parents room and play area with an external veranda, landscaping and associated carparking.

Working under AVER Project Management, the project was delivered to the Client in a timely manner and with an end result they were very satisfied with. 






Project Details

Client:   Landcom
Price: 2,367,000
Architect: Graphite Architects
Structural Engineers: Ashby Doble
Civil Engineers: Cardno
Electrical Engineers: Building Services Engineers
Hydraulic Engineers: Building Services Engineers
Mechanical Engineers: Engineered Environments
Landscaper: JMD Design